Aktuální volné pozice

Preferovaný jazyk

angličtina flag čeština flag holandština flag
Aktuální volné pozice

Mechanical Design Engineer (Schiedam) 2 FTE

Omschrijving

Een Design Engineer bij Huisman modelleert, detailleert en berekent mechanische ontwerpen binnen één van onze productgroepen. Ben jij een multinzetbare engineer op werktuigbouwkundig vlak en heb je ervaring op het complexiteitsniveau van Huisman?

Een nieuw project start je met het opstellen van de inkoopspecificaties op basis van het concept design. De inkoopspecificaties omvatten: lagers, tandwielkasten, staal, cilinders, hijskabels, remmen enz. Vervolgens zet je een basic design op, alvorens je het detail design uitwerkt waarbij je onder andere rekening houdt met: materiaalgebruik, maatvoering / gewicht, maakbaarheid en de servicetoegankelijkheid van het ontwerp.

Gedurende het ontwerpen voer je voortdurend detailberekeningen uit. Je beoordeelt ontwerptekeningen op sterkte, aandrijf-vermogen, eisen van de opdrachtgever, klasse of keuringsinstanties. Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel bij Huisman. Je past tijdens het engineeringsproces risicoanalyse op je ontwerpen toe om faaloorzaken te elimineren.

Om je te ontwikkelen tot specialist krijg je trainingen aangeboden afgestemd op jouw kennis- en ervaringsniveau. Ons Mechanical EDUcation Plan bestaat uit meerdere modules op het gebied van design en calculatie maar ook uit korte stages op andere afdelingen binnen Huisman. In het ontwikkeltraject richting senior design engineer wordt er tevens aandacht besteed aan de disciplines electrotechniek en hydrauliek.

Jouw kenmerken
- Afgeronde TU opleiding in de richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
- Minimaal 3 tot 7 jaar ervaring als design engineer binnen de (zware) machinebouw, offshore- / maritieme sector of staalbouw;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Enthousiast en gemotiveerd;
- Ervaring met Autocad 2D en/of Inventor 3D is een pré.

Afdeling
De afdeling Mechanical Engineering bestaat uit 20 teams die het werktuigbouwkundige deel van het volledige ontwerp en uitwerking van onze projecten op zich nemen. Vanuit de afdeling Sales & Concepts ontvangt Mechanical Engineering het concept design. Binnen de afdeling wordt het concept design via het basic design uitgewerkt naar het detail design.

Onze teams zijn operationeel onderverdeeld in de volgende groepen: Cranes, Pipe-Lay, Drilling & After sales. Elk team wordt aangestuurd door een lead engineer en bestaat uit vier tot acht personen. Binnen het team kennen wij de rollen design, structural en CAD engineer.

De afdeling Mechanical Engineering bestaat in Nederland uit ongeveer 200 engineers en is fysiek opgesplitst over 3 locaties: Schiedam, Breda en Enschede. Onze vestigingen in Breda en Enschede bestaan momenteel ieder uit 4 teams.

Wij bieden
Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer. Bij Huisman heb je ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij je de volgende primaire en secundaire voorwaarden:
- Salaris conform indeling salarishuis (Salaris range tussen de €2750,- en €4500,- afhankelijk van genoten opleiding en ervaring)
- Bonusregeling
- Overwerkvergoeding / tijd voor tijd regeling
- Flexibele werktijden
- 24 vakantiedagen en 5 ADV dagen + 8% vakantiegeld
- Reiskostenvergoeding
- Collectieve pensioensverzekering met 4% eigen bijdrage
- Collectieve ziektekostenverzekering

 Přihlásit se na tuto poziciPřihlásit se na tuto pozici

Huisman

Huisman

Admiraal Trompstraat 2 3115 HH
P.O. Box 150 3100 AD Schiedam
The Netherlands
Harbour no. 561
Telefon: +31 (0)88 070 22 22
Fax: +31 (0)88 070 22 20

Share this