Aktuální volné pozice

Preferovaný jazyk

angličtina flag čeština flag holandština flag
Aktuální volné pozice

Service Engineer

Omschrijving

Een Service Engineer bij Huisman is volledig multidisciplinair en inzetbaar op wereldwijde service werkzaamheden voor alle voorkomende Huisman installaties. Durf jij je probleem oplossend vermogen op de proef te stellen door de complexiteit van onze kranen, pijpleginstallaties en boortorens?

In de functie van service engineer verricht je werkzaamheden aan de producten die ontworpen en gebouwd zijn door Huisman. Voor de uitvoering van je taken ben je rond de 70% van de tijd op locatie bij de klant, die zich over de gehele wereld kan bevinden, zowel on- als offshore.

Je werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden, analyseren, lokaliseren en oplossen van storingen op zowel mechanisch, elektrisch, hydraulisch (aandrijftechniek) als softwarematig (PLC’s en frequentieregelaars) vlak. Onderhoud en reparaties voer je zelfstandig of in teamverband uit of je werkt samen met (lokale) subcontractors of door de klant aangedragen medewerkers. Je verricht inspecties en signaleert daarbij mogelijkheden voor reparatie, modificaties of modernisering en speelt hiermee een belangrijke rol in het in stand houden van de installaties en het genereren van leads voor de after sales afdeling.

Je rapporteert over de verrichte werkzaamheden aan de service coördinator en de klant en je draagt zorg voor nauwkeurige administratieve afhandeling. Waar nodig draag je bij aan het maken van (vervolg) planningen. Tijdens en na de uitvoer van werkzaamheden adviseer je de klant op het gebied van gebruik en onderhoud. Je traint de operators en technicians van de klant zodat zij op een verantwoorde en veilige manier met Huisman installaties om kunnen gaan.

Jouw kenmerken
- Minimaal 7 jaar ervaring met internationale servicewerkzaamheden binnen de maritieme/offshore sector;
- Brede technische basis op het gebied van mechanica, electrotechniek, hydrauliek (aandrijftechniek) en besturingstechniek (PLC’s en frequentieregelaars);
- HBO werk/denkniveau;
- Hoge mate van zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen;
- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Afdeling
Huisman Europe Services is als onderdeel van Huisman Global Services verantwoordelijk voor wereldwijde service en spare parts, zowel tijdens de oplevering van een installatie als gedurende de totale levensduur. Huisman Europe Services bestaat uit een vijftal afdelingen: Projects, Sales, Service, QESH en Supply Chain.

Het doel is om het hoogst mogelijke niveau van klanttevredenheid te behouden waarbij de nadruk ligt op een vloeiende samenwerking tussen zowel Huisman en haar klanten als onze leveranciers.

De service afdeling voorziet onze klanten van wereldwijde ondersteuning en service voor alle opgeleverde equipment bij storingen, groot onderhoud, modificaties, upgrades en retrofitting. Daarnaast adviseren zij onze klanten doorlopend op het gebied van gebruik, onderhoud, troubleshooting en mogelijke modificaties.

Wij bieden
Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer. Bij Huisman heb je ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij je de volgende primaire en secundaire voorwaarden:
- 48-uurs servicecontract in combinatie met aanvullende dagvergoedingen en compensatiedagen
- Salaris conform indeling salarishuis (Salaris range tussen de €3600,- en €5100,- op basis van 48 uur, afhankelijk van genoten opleiding en ervaring)
- Bonusregeling
- Overwerkvergoeding / tijd voor tijd regeling
- Flexibele werktijden
- 24 vakantiedagen en 5 ADV dagen + 8% vakantiegeld
- Reiskostenvergoeding
- Collectieve pensioensverzekering met 4% eigen bijdrage
- Collectieve ziektekostenverzekering

 Přihlásit se na tuto poziciPřihlásit se na tuto pozici

Huisman

Huisman

Admiraal Trompstraat 2 3115 HH
P.O. Box 150 3100 AD Schiedam
The Netherlands
Harbour no. 561
Telefon: +31 (0)88 070 22 22
Fax: +31 (0)88 070 22 20

Share this