Aktuální volné pozice

Preferovaný jazyk

angličtina flag čeština flag holandština flag
Aktuální volné pozice

Structural Engineer (Schiedam) 1 FTE

Omschrijving

De afdeling mechanical engineering bestaat uit 20 teams die het werktuigbouwkundige deel van onze ontwerpen voor zich nemen. Vanuit de afdeling sales & concepts ontvangt mechanical engineering het concept design. Binnen de afdeling wordt het concept design via het basic design uitgewerkt naar het detail design.

Onze teams zijn operationeel onderverdeeld in de volgende groepen: Cranes, Pipe-Lay, Drilling & After sales. Elk team wordt aangestuurd door een lead engineer en bestaat uit vier tot acht personen. Binnen het team kennen wij de rollen design, structural en CAD engineer.

De afdeling Mechanical Engineering bestaat in Nederland uit ongeveer 200 engineers en is fysiek opgesplitst over 3 locaties: Schiedam, Breda en Enschede. Onze vestigingen in Breda en Enschede bestaan momenteel ieder uit 4 teams. Komende periode zullen wij deze vestigingen beide uitbreiden met een extra team. Op onze locaties in Tsjechië, Brazilië en China werken totaal ruim 50 engineers aan zowel zelfstandige projecten als ter ondersteuning aan Mechanical Engineering Schiedam.

Functie
Een structural engineer bij Huisman is een multinzetbare engineer op werktuigbouwkundig vlak. Je berekent mechanische ontwerpen binnen één van onze productgroepen en ontwikkelt je tot specialist binnen jouw productgroep.

Binnen Huisman wordt parallel aan engineering constructie gedaan. Om dit mogelijk te maken start een nieuw project met het opstellen van de inkoopspecificaties op basis van het concept design. De inkoopspecificaties omvatten: lagers, tandwielkasten, staal, cilinders, hijskabels, remmen enz. Het concept design, wat aangeleverd wordt vanuit de afdeling Sales & Concepts, wordt door de design engineer via het basic design uitgewerkt tot het detail design.

Gedurende het proces voer je voortdurend detailberekeningen uit ten behoeve van het optimaliseren van het ontwerp. Je beoordeelt ontwerptekeningen op sterkte, aandrijf-vermogen, eisen van de opdrachtgever, klasse of keuringsinstanties. Dit doe je met behulp van handberekeningen en eindige elementen berekeningen (Ansys / Femap). Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel bij Huisman. Uiteraard werk je zeer intensief samen met de design engineers en adviseer je hen gevraagd en ongevraagd vanuit je specialisme.

Om je verder te ontwikkelen tot specialist krijg je trainingen aangeboden afgestemd op jouw kennis- en ervaringsniveau. Ons Mechanical EDUcation Plan bestaat uit meerdere modules op het gebied van design en calculatie maar ook uit korte stages op andere afdelingen binnen Huisman. In het ontwikkeltraject richting senior structural engineer wordt er tevens aandacht besteed aan de disciplines electrotechniek en hydrauliek.

Functie-eisen
Voor de invulling van deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met:
• Een afgeronde HTS opleiding icm minimaal 5 jaar ervaring of een afgeronde TU opleiding icm minimaal 3 jaar ervaring;
• Ervaring als structural (/design) engineer binnen de (zware) machinebouw, offshore- / maritieme sector of staalbouw;
• Ervaring met dynamische berekeningen
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Wij bieden
• Salaris conform indeling salarishuis (Salaris range tussen de €2700,- en €4450,- afhankelijk van genoten opleiding en ervaring)
• Bonusregeling (maximaal 2 maanden)
• Overwerkvergoeding tegen 100% / tijd voor tijd regeling
• Flexibele werktijden
• 24 vakantiedagen en 5 ADV dagen
• 8% vakantiegeld
• Reiskostenvergoeding
• Collectieve pensioensverzekering met 4% eigen bijdrage
• Collectieve ziektekostenverzekering
• Opleidingsmogelijkheden
• Doorgroeimogelijkheden
• Informele werksfeer met een dynamische werkomgeving

 Přihlásit se na tuto poziciPřihlásit se na tuto pozici

Huisman

Huisman

Admiraal Trompstraat 2 3115 HH
P.O. Box 150 3100 AD Schiedam
The Netherlands
Harbour no. 561
Telefon: +31 (0)88 070 22 22
Fax: +31 (0)88 070 22 20

Share this